de volgende stap?

Een aantal 'volgende stappen' op een rijtje. Het lijstje is illustratief en bij lange na niet volledig.

Februari 2015
En hoe nu verder met de website? Ik zie mogelijkheden zat om de overgang naar het ID College en Flex-ID te ondersteunen.
In ieder geval worden alle presentaties van de vijfde Onderwijsconferentie op deze site verzameld.

September 2014
Dit filmpje gaat over de laatste ideeën over opbouw en de inhoud van het leerplan op ROC Leiden.


Maart 2014
De presentatie hieronder (zonder geluid, behalve het stukje met de minister) gaat over een mogelijke werkwijze waarmee het onderwijs in de opleidingen gewaardeerd en verbeterd zou kunnen worden. De presentatie maakt onderdeel van een workshop tijdens de Onderwijsconferentie. Oktober 2012
De presentatie (zonder geluid) voor de Raad van Toezicht o.a. over het inzetten van de taakgroepwebsites voor kwaliteitsborging:Januari 2012
Op de website dematrix.rocleiden.nl is het traject te zien dat indertijd ontworpen is om de taakgroepen (onderwijsteams) aan de slag te laten gaan met de Onderwijsvisie om zo te komen tot een kwaliteitsverbetering en -borging van het onderwijsleerproces. In de linkerkolom van de website zijn de fases terug te vinden inclusief de beoogde opbrengsten en het tijdpad. Alle taakgroepen krijgen de beschikking over een eigen taakgroepwebsite.
Het bij het traject horende tijdpad: 


18 oktober 2011 
Eerste 1-minuut-interviewtje met Lieke van Boven.
Onder elk interviewtje vind je een upvote-knop. Rechts daarvan staat trouwens ook een tweet-knop en een facebookshare-knop. 
Om het jezelf gemakkelijk te maken, is het mogelijk om je abonneren op de berichten. In de linkerkolom vind je daar een knop voor. 

Juli 2011
De TOOLKIT Onderwijs wordt uitgereikt aan alle medewerkers.

24 maart 2011
Introductie van de Onderwijsvisie en het Leids Onderwijsmodel tijdens de eerste Onderwijsconferentie. Alle medewerkers krijgen een dobbelsteentje.

11 januari 2011
Eerste plaatje tetraëder.